Over mij

Mark MeulenbroeksNa 4 jaar studeren heeft Mark Meulenbroeks in 2008 de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Hierna is hij meteen begonnen met zijn 3 jarige specialisatie ‘Osteopathie’  aan de International Acedemy of Osteopathie te Gent. Deze heeft hij in 2011 afgerond en is medio oktober 2011 meteen begonnen met zijn osteopathie praktijk.

Tijdens zijn opleiding Fysiotherapie was Mark al erg geintereseerd in de zogenoemde ‘segmentale relaties’  tussen de organen en de wervelkolom. Welke neurologische links kunnen tussen beide worden gelegd, kunnen organen zorgen voor een standverandering van het lichaam, wat voor effect hebben ze op de spieren en is er een mogelijkheid om organen te behandelen? Deze vragen werden tijdens zijn 3 jarige studie in Gent uitgebreid beantwoord.

Mark volgt meerdere malen per jaar bijscholingen / cursussen om zich verder te verdiepen in zijn vak zodat hij een zo’n goed mogelijke behandelingen kan geven.

Osteopathiepraktijk Mark Meulenbroeks is erkend en geregistreerd bij de beroepsvereniging NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie) en bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie).

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de websites van het NVO www.osteopathie.nl en van het NRO www.osteopathie-nro.nl.